Over Milan

Milan Merckelbagh groeit op tussen de motoren van alle merken en maten, want zijn ouders runnen Motorcamping In den Hof te Heerlen. Natuuurlijk zijn Milan’s ouders beide bezeten van alles wat met motoren te maken heeft.

Nèt voor Milan’s 4e verjaardag stapt hij op de yamaha PW en reed er zonder enige moeite het campingterrein mee rond. Al snel volgende ander motors zoals KTM 50, Kawasaki 65 en Yamaha 85…………. Omdat vader een eigen crossterrein had gemaakt voor de kinderen, werd er dagelijks minimaal een paar uurtje gereden………..gewoon voor het plezier want er waren nog geen aspiraties om wedstrijden te rijden. Korte tijd later werden de ‘echte’ cross circuits opgezocht en had Milan enorm veel plezier om lekker te crossen op grote banen.


In deze periode werd er vanuit motorcamping In den Hof een eigen Supermoto Team op gezet waarbij er onder andere 2 Inte-rrijders werden gesponsord. Met grote regelmaat gingen deze rijders trainen op circuits zoals Francorchamps en Bilstain en ook Milan mocht mee………immers had zijn vader reeds de crossmotor omgebouwd naar supermoto.

Met veel plezier ging Milan met zijn eigen (super)motortje mee naar de trainingen en had hij al enkele jaren ‘ervaring’ alvorens hij in 2011 mee gaat strijden bij het ONK Supermoto/jeugd.