Persbericht – Milan Merckelbagh is erbij in Assen

Gemert – Heel goed nieuws voor Milan Merckelbagh want komend weekend staat hij weer aan de start! De Limburger heeft het er verschrikkelijk veel zin in om weer in actie te komen. Voor de eerste wedstrijd van het Internationale Deutschen Motorradmeisterschaft in Oschersleben bezeerde de Yamaha-rijder zich. Hierdoor werd besloten extra rust te nemen waardoor er drie wedstrijden noodgedwongen werden gemist.

Komend weekend is het IDM te gast in Assen en de student zal ook weer in actie komen. Het zal een zware dag worden maar Bonovo Action by MGM Racing-rijder heeft er zin in. De leiding in de tussenstand is in handen van Patrick Hobelsberger, de teamgenoot van Milan won al vier van de zes races dit seizoen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Kees Siroo

Delen