Persbericht – Milan Merckelbagh mist Most door knieblessure

Heerlen – Nog een tegenvaller voor Milan Merckelbagh. De Yamaha-rijder kende pech tijdens de eerste wedstrijd van het Internationalen Deutschen Motorradmeisterschaft in Oschersleben. Voor het openingsweekend liep de student een knieblessure op tijdens een crash in Assen. Het raceweekend werd gekenmerkt door een kapotte versnellingsbak. Omdat de knie parten bleef spelen werd en eerder deze weekend onderzoek gedaan en het probleem is duidelijk.

De voorste kruisband is afgescheurd en eigenlijk is er een operatie noodzakelijk. Deze is echter uitgesteld voor de drukte in de ziekenhuizen. Milan heeft besloten om dit weekend niet naar Tsjechie te reizen en extra rust te pakken om het derde weekend van dit seizoen toch weer in actie te kunnen komen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO

Delen