Persbericht – Merckelbagh verlengt samenwerking met Bonovo Action by MGM Racing

Heerlen – Tot zijn grote tevredenheid zal Milan Merckelbagh ook in 2021 actief zijn in het Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft (IDM). De Limburger heeft zijn contract met Bonovo Action by MGM Racing Performance voor een seizoen verlengt. De student zal opnieuw uitkomen in de SuperSport600, de klasse waar hij afgelopen jaar als zesde wist te finishen. Daarbij wist de Heerlenaar tijdens het finale weekend een wedstrijd te winnen!

Valencia:
Onder het toeziende oog van L1 verslaggever Maurice Jessen bereid Milan zich momenteel voor op de IDM auftakt training’ in Valencia. Tijdens het bezoek van Jessen aan Milan op Camping In den Hof is een interview afgenomen en zijn er opnames gemaakt. Deze wordt later in de maand uitgezonden in het sportprogramma van L1. Onder de Spaanse zon zal de coureur en zijn team de eerste motor test voor het komende seizoen afwerken. Op het ‘Circuit Ricardo Tormo’ zal er hard gewerkt moeten worden om de nodige gegevens te verzamelen zodat er optimaal aan het kampioenschap begonnen kan worden.

Kalender:
Voor het komende seizoen staan er negen raceweekend op het programma. Van die negen worden er drie buiten Duitsland verreden, er staan immers ook wedstrijden in Tsjechië, Oostenrijk en Nederland op de kalender. Het eerste weekend van mei worden de punten voor de eerste keer verdeeld, dan is het kampioenschap te gast op de ruim 4 kilometer lange  Lausitzring.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Eigen fotos

Delen