Persbericht – De eerste meters van 2020 zijn gemaakt!

Wij hebben er allemaal even op moeten wachten maar afgelopen dinsdag was het zover. Op de Motorsport Arena Oscherleben werden de motoren gestart en mochten de coureurs hun leren pak aantrekken en hun helm opzetten. Tijdens de exclusieve test van het Bonovo Action by MGM Racing Team op het circuit van Oschersleben kwam Milan Merckelbagh ook in actie. De Limburger voelde voor het eerst zijn Yamaha aan de tand en hij voelde zich direct als een vis in het water. Diverse onderdelen werden getest, vooral veel aandacht gegeven aan het afstellen van de vering. Voor de race lijnen kreeg Milan uitstekend advies van voormalig MotoGP-rijder Jonas Folger, welke de eerste rijder van het team is.

Milan kijkt terug op een geslaagde trainingsdag die bijzonder veel belangstelling kreeg van de Duitse media en organisatie van het Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft (IDM). Ondank de Corona crisis is het seizoen toch nog niet verloren. De organisatie en promotor van het IDM, Motorrad-Presse, gaat er van uit om vanaf 1 september nog vier wedstrijden te kunnen organiseren.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Fw-Fotografie & Design

Bekijk HIER de video van de rollout Bonovo Action powered by MGM Racing!

Delen