Persbericht – Milan Merckelbagh blijft bij MGM Racing!

Medio vorig jaar kwam Milan Merckelbagh bij MGM Racing terecht en de Limburger voelde zich er direct thuis! De samenwerking met het team en de band met teambaas Michael Galinski is bijzonder prettig. Dat is dan ook direct een sterke basis voor 2020 want de Heerlenaar heeft zijn overeenkomst met het team verlengt!

2020:
Het volgende seizoen gaat Milan het IDM rijden in de SuperSport600 klasse en krijgt hij twee teamgenoten in de Superbike-klasse. De grootste sensatie is dat Jonas Folger, deze ex MotoGP coureur die nieuw is in het team en daarmee Milans teamgenoot word. Hij hoopt veel van Folger op te steken en daarmee een stap kan maken. Om vooraan in het IDM mee te strijden………..en misschien wel meer! MGM Racing Performance gaat verder als Bonovo Action by MGM Racing!

Het wedstrijdprogramma van het IDM begint op 8 mei 2020 en tot dan is er nog veel te doen. De hele winter wordt hard gewerkt aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Wil je op de hoogte blijven volg dan de facebook en instagram pagina’s.
Facebook: Milan Merckelbagh
Instagram: milan_m_44

Door; Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Damon Teerink

 

 

ENGLISH

PRESS RELEASE:
Milan Merckelbagh stays with MGM Racing!

Milan Merckelbagh ended up at MGM Racing in the middle of last year and the Dutch racer immediately felt at home! The cooperation with the team and the relationship with team boss Michael Galinski is very pleasant. That is immediately a strong basis for 2020 because Milan has extended his agreement with the team!

The next season, Milan will ride the IDM championship in the SuperSport600 class and will have two teammates in the Superbike class. The biggest sensation is that Jonas Folger, ex motoGP driver who is new to the team and therefore becomes Milan’s teammate. He hopes to learn a lot from Folger to improve his riding skills to compete at the frontlines of the IDM ……… ..and maybe more! MGM racing performance continues as Bonovo Action by MGM Racing!

The IDM competition program starts on 8th May 2020 and until then there is still much to do. Hard work is being done throughout the winter to prepare for the new season.

If you want to stay up to date, follow the facebook and instagram pages.
Facebook: Milan Merckelbagh
Instagram: milan_m_4

Delen