Persbericht – Milan Merckelbagh is erbij in Oscherleben!

Gemert – Dit weekend wordt tijdens de German Speedweek de tweede wedstrijd van het IDM verreden. Vorige maand tijdens de eerste wedstrijd op de Lausitzring kwam Milan Merckelbagh ten val en daarbij raakte hij geblesseerd. Door een ‘highsider’ kwam de Limburger hard op het asfalt terecht en daarbij liep hij een enkelblessure op. Zijn deelname aan de wedstrijd van dit weekend was nog lang twijfelachtig maar door intensive behandelingen is hij nu toch startklaar. “De afgelopen weken waren intens maar dankzij Willem Verbruggen, Fysiotherapeut Ben Wijkel en taper Egon Borghans denk ik dat het ons gelukt is. Het doel is natuurlijk om de wedstrijden uit te rijden en hopelijk ook direct punten te scoren.” blikt de 18-jarige Benro Racing-rijder nu al vooruit op het weekend.

Delen